Moltíssimes moltíssimes moltíssimes gràcies!!!!

A aquest ritme d’anar donant les gràcies semblaré el Bisbal de “La Competència”, però el que heu fet no té preu. 500 visites en un dia i 50 euros que he apoquinat molt gustosament per una bona causa com és la investigació per tal de paliar les lesions medulars i neurològiques.

Ara, penseu una cosa. Aquests 50 euros que he donat no només afecten a les persones que ja ho estan patint, sinó que és una inversió de futur, tant per a mí, com per a tots vosaltres. Perque mai sabrem fins a ón pot arribar la investigació mèdica ni si la acabarem necessitant.

Us animo a vosaltres a fer el mateix. No em refereixo a fer el que he fet jo, de guanyar visites a canvi de 10 cèntims per La Marató, però potser també és una manera. Us animo a col·laborar amb La Marató si es que encara no ho heu fet. Podeu posar qualsevol quantitat, des d’un cèntim d’euro… o deu!

Podeu col·laborar a través del telèfon 905 11 50 50, per la web www.tv3.cat/lamarato, a través també de les aplicacions de iPhone i Android i també podeu col·laborar, durant tot l’any a través del compte corr-ent de La Caixa 2100 0555 31 020101500

Moltes gràcies una altra vegada. Això que heu fet diu molt de tots vosaltres :_)

ACTUALITZACIÓ

Aquest bloc ha sigut el 2n més visitat ahir diumenge de tot wordpress en català. Continuu flipant i donant-vos les gràcies!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s