Buscant buscant…

…L’home més ric, l’home més ric, per treure’n profit” (Dr. Calypso)

Havia de ser en aquests temps: quan les coses van magres, els valors bursàtils cauen en picat i les empreses van fent fora als seus treballadors alegrement, quan havia de sortir de la facultat (o gairebé, me’n queden unes poques) per tal de buscar-me la vida. Havia de ser justament ara.

Si he de dir la veritat, em sento estafat. No tant sols pel que ha costat la carrera (tant per la pasta cóm per l’esforç que m’hi he deixat), sinó perque els professors s’omplíen la boca de “la era de la comunicació” i de les “grans oportunitats en el periodisme empresarial” quan acabessim la carrera. Però a la hora de la veritat, quan ha petat la crisi de ple, les empreses han decidit retallar despeses per alló més superflu per elles: la comunicació externa.

I és que comunicar-se amb el client o amb un possible client en temps de crisi no és gaire productiu. Tot el contrari, contraproductiu, sobretot en la indústria, el sector secundari que en deien al cole, que és on ha crescut més la demanda d’aquests serveis en els últims anys de bonança econòmica. “Però ara mateix, realment serveix fer un sobreesforç econòmic per pagar a un paio que vagi molestant a la premsa perque ens hem comprat una nova màquina de tallar plexiglas? Val la pena?” deu ser el que estarà pensant ara mateix un empresari del plàstic. De la mateixa manera que a l’empresari que té un laboratori tampoc li importarà massa la seva imatge davant dels mitjans quan hagi de fer fora de la seva empresa a 25 persones. Total, si SEAT està deixant sense sostentació econòmica a més de 500 famílies. I no per això deixaran de baixar les seves accions. Tal i cóm està la crisi…

En fí. Aqui em teniu. Buscant un lloc de treball enmig d’aquest merder…

Ja sabeu...

Ja sabeu...

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s